Check mijn Slaap.

Begint het moe opstaan je op te breken?

Terwijl je zo goed je best doet om beter te slapen, je volgt de tips die je leest op internet. De belangrijkste doe je al weken, je telefoon gebruik je al niet meer in bed. Dat koste je eigenlijk geen moeite, maar dat alleen heeft nog niet geholpen. Je merkt wel ietsje verschil maar staat nog moe op. Het melatonine-pilletje van de drogist heb je ook geprobeerd, dat lijkt zijn werking verloren te hebben.

 

Wat is er toch aan de hand?

Die gedachte popt steeds vaker op, mis ik een stofje in mijn lijf? Die gedachte helpt ook al niet, als je dan weer wakker ligt pieker je daar over. 

 

Ik begrijp dat je je zorgen maakt, je hebt waarschijnlijk ook gelezen wat de gevolgen zijn van je slechte slaap. Overgewicht, gezondheidsrisico's en je humeur wordt er ook niet beter op, dat is misschien nog wel het ergste. Je zit hier allemaal niet op te wachten maar stiekem gebeurd het allemaal wel, omdat je denkt dat je er niets aan kan doen. Of misschien zijn er andere dingen die je meer prioriteit geeft?

 

Meten = Weten

Dit is een inventarisatie, een check om te weten hoe het ervoor staat met je slaap. Het geeft je duidelijkheid en rust. Is het ernstig of niet? Wil ik er echt actief aan werken, nu?

Na deze check weet je waar je actiepunten liggen en kun je besluiten of je het aan gaat pakken. Het geeft je concrete handvatten zodat je gericht aan de slag kan.

We hebben een eerste gesprek waarin we je huidige slaap bespreken. Je gaat een slaapdagboek bijhouden en in het tweede gesprek geef ik je een analyse van alle gegevens. Je hebt een duidelijk beeld van hoe het ervoor staat met jouw slaap en de mogelijkheid om vragen te stellen die door je hoofd spoken.

€175,00 incl. BTW

(betaling in termijnen mogelijk)