Goed voor jezelf zorgen-traject!

Hoe zorg je goed voor jezelf? 

Iedereen heeft er zijn mond van vol, selfcare, zelfliefde, lief zijn voor jezelf, zelfcompassie, goed voor jezelf zorgen!

Maar wat is dat nu?

Goed voor jezelf zorgen kan zoveel zijn. Ik bekijk het natuurlijk van de leefstijl-kant. Een goede leefstijl is de basis van goed voor jezelf zorgen. Door gezond te eten, zorg je voor een gezond lichaam, door voldoende te bewegen zorg je voor een gezond lichaam, goede nachtrust, voldoende ontspanning en ook een gezonde hoeveelheid spanning hoort erbij.  Welke behoeftes heb je en worden die vervuld of ben je alleen maar bezig met vechten tegen jezelf. Daar een balans of een weg in vinden dat is in mijn ogen goed voor jezelf zorgen.

Gewicht verliezen kan een onderdeel zijn van goed voor jezelf zorgen. Zeker als je dat op een normale manier in je leven inpast. Het kan zijn dat jij je wekelijkse wijntje echt niet op wil geven en een ander kiest eerder voor die lekkere cappuccino of een stuk chocolade. Het hoort bij jouw leven en je wil dat jezelf niet meer ontzeggen. 

Ook dat is goed voor jezelf zorgen!

Maar goed voor jezelf zorgen kan ook zijn dat je je slaap gaat verbeteren. Dat gaat zorgen voor meer energie overdag, wat je nu mist! Wat je allemaal kan doen met meer energie en meer tijd. Je gaat niet meer op de bank hangen of eindeloos op je telefoon scrollen, nee, die tijd is voorbij.

Als je altijd voor anderen klaar staat, geen energie hebt voor een blokje om en altijd de fastfood keuzes maakt dan zorg je niet goed voor jezelf. Je bent al op zoek naar een andere manier van leven anders las je dit niet. Of het nu over je gewicht gaat, beter slapen of wat meer aan jezelf denken. 

Er horen andere en nieuwe keuzes bij, in de lengte of breedte zal je iets anders moeten gaan doen. Dat kost energie, moeite, lef en durf.

Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen, die verandering gaan we samen doorlopen. Jij weet stiekem al wel wat je anders wil, in het verleden lukte dat een poos. Daarna viel je weer terug in je oude gewoontes, die je niet hielpen bij een gezond leven. 

Door het samen met mij te doen ga je je bewust worden van je valkuilen en dat gaat je helpen om er mee om te leren gaan op een manier die jou helpt. Waardoor je niet boos wordt als het een keer tegenzit of teleurgesteld raakt of weer gaat twijfelen en alles overboord gooit.

Zie eens voor je hoe veel beter je je gaat voelen. Echt, dit keer gaat het lukken!

Ik zie het wel voor me, ik weet dat jij het kan!

Je gaat je manier van leven veranderen, ten positieve. Dit kan op een specifiek vlak zijn bijv je gewicht omdat je wat kilo's kwijt wil, of specifiek voor ontspannen omdat je dagen te vol zijn en je uit de sneltrein wil stappen. Maar het kan ook zijn dat je op meerdere vlakken beter voor jezelf wil zorgen. Een combinatie van gewicht en bewegen, of slaap en ontspannen.

Jouw resultaat zal altijd gezondere keuzes maken, actiever en energieker worden. 

 

Het "goed voor jezelf zorgen-traject" is persoonlijk, helemaal op jouw gericht en daarmee gaat het zeker succesvol worden!  

Op basis van de uitgebreide intake bepalen we de duur van het traject, er zijn minimaal 5 sessies nodig, de totale duur stellen we samen vast.

Naast de sessies bestaat het traject ook uit persoonlijke mails met toepasselijk "huiswerk" of een video met waardevolle extra informatie voor jou.

 

€497,00 incl. BTW.

betalen in termijnen is mogelijk

 

Goed voor jezelf zorgen is dit traject aan jezelf gunnen, cadeau doen!

Van deze keuze ga je je leven lang plezier hebben!