Individuele leefstijlcoaching

Ervaar jij dat je energie op is, dat je moe bent en blijft? 

Je wordt moe van de gedachte dat je de deur uit moet, gaan sporten of een afspraak met vrienden. Het liefst plof je op de bank, blijf je liggen en kom je niet meer omhoog. Je sleept je na het weekend uit bed omdat je moet gaan werken.

Eten bestellen gaat je steeds makkelijker af net als het naar binnen werken van een snelle ongezonde hap uit de supermarkt. Suikerrijk en vet eten helpt je om uit je energiedip te komen en koffie helpt je om even door te bikkelen. 

Al die keuzes die je moet maken, hebben anderen dat ook? Je ziet het niet in hun posts op Instagram. Hoe doen zij al die dingen, lachend, ze zien er goed uit, voelen zij zich ook zoals jij je voelt?

Ben jij je er bewust van dat het een gevolg is van je leefstijl?

Dat ongezond eten je een naar gevoel geeft? Dat hangen op de bank er voor zorgt dat je je nog rotter gaat voelen? Dat je behoefte aan suikers een energietekort maskeert? Dat social media en netflix je echt geen ontspanning biedt? Dat je van al die prikkels juist nog meer vermoeid raakt? En wat te denken van de lat die je steeds hoger legt?

Stop, pak je regie terug! Wat maakt jou gelukkig?

Wat heb jij daarvoor nodig? Wat wil jij? Hoe wil jij het vorm geven, tenslotte ben jij de professional van jouw situatie, jouw leven! 

Ik luister naar je, zonder oordeel. Ik coach je van A naar B. Hierdoor ga je begrijpen hoe je leefstijl juist helpend kan zijn. Samen doen we dit, op een gelijkwaardige, eerlijke en open manier. 

Wat kan je verwachten?

We "scannen" tijdens het eerste gesprek je huidige leefstijl, hoe je je gezondheid ervaart en hoe vitaal je je voelt. Dit is geen afvinklijstje-gesprek, je zult ervaren dat het individueel, persoonlijk en echt op jou gericht is.

Heb je veel vaste patronen of diepgewortelde gewoontes, hoe zit het met je gedachtes en overtuigingen. Gaat het om één specifiek veranderpunt of zijn er meerdere. Dit bepaalt mede de keuze van Pakket Kort of Pakket Lang.

Hierna onderzoeken we je doelen. We stappen niet in de valkuil van meteen acties uitzetten, die komen na het onderzoek.  

Is je stip op de horizon duidelijk? Dan starten we met de daadwerkelijke verandering.

Wat gaat het jou opleveren?

Dat je hulp inschakelt  geeft rust, omdat jij die stap durft te zetten, omdat je weet dat het je gaat helpen. Iemand die met je meekijkt en je weer focus geeft. Je komt in actie, dit voelt al goed! 

Door veranderingen in je leefstijl ga je beter voor jezelf zorgen. Bewustere en nieuwe keuzes, die voelen goed. Je gaat je zekerder voelen. Je merkt echt aan allerlei gewone dagelijkse dingen dat je meer energie hebt, je lijf voelt gezonder en je bent fitter. Dat je daar ooit suikers of koffie voor nodig had kun je je niet meer voorstellen... 

Ontspannen is echt ontspannen. Werk voelt lichter en je voelt je minder afhankelijk van social media en je smartphone! Voeding geef je de functie waar die voor dient, het voeden van je lichaam en dat voel jij!

Jouw bewustwording van je leefstijl-gedrag maakt het verschil! 

Mogelijkheden

Pakket Kort

Eerste gesprek á 60 minuten;

Leefstijlcheck

Scan van vitaliteit

Scan van ervaren gezondheid                        

 

 

5 gesprekken á 60 minuten

 

Tussentijds whatsapp en/ of mail-contact

 

 

€385,00 incl. BTW

Meer afspraken nodig? In termijnen betalen?

 

Beide is mogelijk!

 

Algemene voorwaarden en Privacyverklaring

(onder aan pagina)

Pakket Lang

Eerste gesprek á 60 minuten;

Leefstijlcheck

Scan van vitaliteit

Scan van ervaren gezondheid                       

 

 

10 gesprekken á 60 minuten

 

Tussentijds whatsapp en/ of mail-contact

 

 

€710,00 incl. BTW

Wil je eerst persoonlijk kennismaken en voelen of de klik er is? Dat kan gratis en is zelf in te plannen. 

Meteen een eerste gesprek omdat dit lezen je een goed gevoel geeft? Contact me of plan het zelf in.

Tegemoetkoming werkgever?

Vaak is het mogelijk dat je van je werkgever een tegemoetkoming krijgt in de kosten.

In veel Cao's is opgenomen dat de individuele medewerker jaarlijks een budget te besteden heeft voor persoonlijke ontwikkeling. Zoek eens op Loop Baan Budget, Individueel Keuze Budget of vraag het na bij je leidinggevende.

Gebruik je het niet dan vervalt het, dus grijp je kans!

Ervaringen

Ik gebruik hier delen van evaluatieformulieren, ik plaats ze anoniem omdat ik de privacy van de coachee wil waarborgen.

"Ik wil je bedanken voor alles wat ik van je heb mogen leren en voor alle steun en kracht die je me hebt gegeven. Ik heb hier heel mijn leven profijt van en daar ben ik dankbaar voor." 

"Het onderwerp over stress en negatieve gedachten vond ik lastig, omdat dit een persoonlijk verhaal werd. Je hebt alles voor me uitgetekend. Inzichtelijk gemaakt hoe e.e.a. werkt in je gedrag, waar heb je invloed op en waar niet. Waar kun je jezelf een halt toeroepen en nadenken, wat doe ik er mee? Kan ik er iets mee? Moet ik er iets mee? Hierdoor heb ik echt meer rust in mezelf gevonden".           

Traject van 12 gesprekken (incl intake/ evaluatie)

Hulpvraag; kleinere buikomvang, gezonder gewicht, stress aanpakken

Mijn eigen inbreng was ook boven verwachting. Buiten de chaotische organisatie van mezelf altijd denk ik dat ik wel degelijk resultaten heb behaald waar ik trots op mag zijn. Zoals ik al zei heb ik door dit proces echt meer vertrouwen in mezelf gekregen. Ik moet nog steeds wel eens denken aan wat Corine een keer tegen mij zei toen ik haar zei dat ik moeite blijf hebben met dingen op orde te hebben en de chaos in mn hoofd, dat ik daar altijd zo van baal. Toen zei ze iets van: ‘misschien is dat een deel van jezelf wat je meer moet accepteren, je bent zo nou eenmaal een beetje. Je kan altijd proberen om op bepaalde dingen te letten, maar het zit wel in jou om zo te zijn.’ Dit was voor mij echt een keerpunt, omdat ik opeens dacht ‘inderdaad, ik ben mezelf altijd aan het afstraffen omdat ik bepaalde dingen niet geregeld krijg, maar ik doe toch mn best? Ik kan toch niet nog beter zijn dan de manier waarop ik ben als ik mn best doe? Moet ik daarom zo streng zijn voor mezelf?’

Traject van 6 gesprekken (incl intake/ evaluatie)

Hulpvraag; hoe omgaan met komende jaren op het werk

Goede mensenkennis…ondanks digitaal overleg voelde je mij goed aan.

Door de juiste vragen kon ik reflecteren op mijn eigen houding en gedrag.

We hebben samen “breed”gekeken.

Andere vorm van sport, meer water drinken, beter omgaan met stress, bewustwording m.b.t. zingeving komende jaren.

Deze week een belafspraak met HRM om jouw aanbod onder de aandacht te brengen.

 

Traject van 12 gesprekken (inlc intake/ evaluatie)

Hulpvraag; fijner voelen 

Ontzettend bewust, sommige dingen merk je gewoon niet van jezelf en dan is het soms ff moeilijk om met je neus op de feiten gedrukt te worden. Maar zeker wel nodig als je zelf die omschakeling wil maken.

Zou je deze aanpak aanraden aan een bekende?

Ja! 100%! Het is in het begin minder effectief dan shakes of andere zooi. Maar het is zoveel dat je leert waardoor het op langer termijn zoveel prettiger is en het totaal niet iets is wat je vol moet houden maar dit wordt je nieuwe levensstijl.